Contact

Get in TouchFeel free to contact me if you are interested in more information for buying, shipping or prints. I'm happy to answer any questions you may have about my art.

Köpvillkor 

Nedan följer köp- och leveransvillkor som Yenwattana Art tillämpar.
 
1. Priser
Alla priser anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar eventuell moms (gäller prints). Original konst säljs alltid utan moms. Yenwattana Art reserverar sig för eventuella momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, etc. För eventuella tillkommande fraktavgifter, läs mer under frakt och leverans.
 
2. Betalning
Kunden kan använda följande betalningsmetoder vid betalning: PayPal, Swish eller banköverföring. Varor skickas efter att full betalning registrerats på bankkonto. Deposition om 50 % betalas i samband med beställning.
 
3. Personuppgifter
Personuppgifter du lämnar till Yenwattana Art hanteras med respekt och i enlighet med Personuppgiftslagen SFS 1998:204 och EU Direktivet 95/46/EC. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att Yenwattana Art använder insamlad information för att fullgöra åtagandet mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig.
 
4. Frakt och leverans
Du kan välja att hämta din vara direkt hos Yenwattana Art eller få den skickad direkt hem.
Fraktkostnader betalas av kunden.

-Leveranstid
I samband med att din beställning är klar för leverans skickas ett e-postmeddelande till angiven e-postadress eller ett sms till angivet telefonnummer

 

5. Ångerrätt, byte och returer
Öppet köp och bytesrätt
För att du ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder Yenwattana Art 14 dagars öppet köp och bytesrätt från det att du tagit emot varan. För möjlighet till full återbetalning eller byte ska varan skickas tillbaka oanvänd. Återsänds varan i försämrat skick görs ett kraftigt värdeminskningsavdrag då varan betraktas som unik.


-Byten och returer
Vid byten och returer är det kund som står för frakten åter till Yenwattana Art. Vänligen ta kontakt med Yenwattana Art vid byten för att säkra att Yenwattana Art har varan du önskar byta till på lager. Om du har ytterligare frågor om byten och returer vänligen kontakta Yenwattana Art.


-Paketering vid retur eller byte
Vid retur och byte är du ansvarig för varan under återtransporten till dess att Yenwattana Art mottagit paketet. Paketera och hantera varan på ett sätt som gör att risken för skador under transporten minimeras. För full återbetalning eller byte ska varan vara oskadad och skickats tillbaka väl paketerad i originalförpackning. Det är viktigt att ytteremballage används.


-Återbetalning
Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning ske inom 14 dagar från det att Yenwattana Art tagit emot returen. Återbetalning sker på samma sätt som betalningen togs emot, i den mån detta är möjligt.

 

6. Reklamation
Yenwattana Art ansvarar endast för ursprungliga fel, vilket exempelvis inte innefattar fel orsakade av normalt slitage. Du ska reklamera felet till oss inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom 3 år från det att du tagit emot varan. Efter 3 år förlorar du rätt att åberopa fel. Yenwattana Art förbehåller sig rätten att, efter eget val, antingen avhjälpa felet, tillhandahålla en felfri vara eller kreditera dig med ett belopp som motsvarar värdet av den skadade eller förlorade varan. Om avhjälpande eller prisavdrag inte kommer i fråga eller inte sker inom skälig tid efter det att du har reklamerat felet får du häva köpet. Vid hävning har du rätt att återfå vad du har erlagt till Yenwattana Art i anledning av köpet mot återlämnande av varan. Vid reklamation vänligen kontakta Yenwattana Art.

7. Force Majeure
Yenwattana Art anser sig befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

8. Övrigt
För frågor kring innebörden av dessa villkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med Yenwattana Art.
Motiven som du köper av Yenwattana Art har Yenwattana Arts upphovsrätt. Upphovsrätten till ett verk är knuten till upphovspersonen till verket och inte den som äger själva verksexemplaret. Det innebär att den som har köpt en tavla inte övertar upphovsrätten. Ägaren till tavlan kan alltså inte framställa exemplar av den eller tillgängliggöra den för allmänheten, till exempel genom att lägga ut en bild av den på internet. Upphovspersonen och köparen kan dock naturligtvis komma överens om att annat ska gälla.